Management

Comisia de Supraveghere a APLISENS S.A. este formată din cinci membri desemnați și revocați de Adunarea Generală a Asociaților. Membrii Comisiei actuale sunt desemnați pentru un mandat de trei ani.

Edmund Kozak - președintele Consiliului
Dariusz Tenderenda - vice-preseședintele Consiliului
Andrzej Kobiałka - membru al Consiliului
Bożena Hoja - membru al Consiliului
Mirosław Karczmarczyk - membru al Consiliului


Edmund Kozak - Președinte al Comisiei de Supraveghere
Edmund Kozak deţine funcţia de Presedinte al Comisiei de Supraveghere din 22 iunie 2010. Edmund Kozak are un doctorat in Agrofizică și a absolvit Universitatea Maria Curie-Skłodowska din Lublin. In plus, Edmund Kozak a absolvit și cursurile Executive MBA ale Şcolii de Afaceri WUT.

Dariusz Tenderenda - Vicepreședinte al Comisiei de Supraveghere
Dariusz Tenderenda a fost numit Vicepreședinte al Comisiei de Supraveghere pe 5 iunie 2013. Dariusz Tenderenda a abolvit Universitatea de Ştiinţe Economice din Varșovia cu specializarea: Organizare si management. De asemenea, a finalizat un curs MBA la Universitea Minnesota, Carlson School of Management, precum și cursuri postuniversitare in Managementul Bancar la Universitatea de Ştiinte Economice din Varșovia și în Management operaţional la Instititutul Francez de Management și Universitatea de Ştiinţe Economice din Varșovia.

Andrzej Kobiałka - Membru al Comisiei de Supraveghere
Andrzej Kobiałka este membru al Comisiei de Supraveghere din 1 aprilie 2008. Andrzej Kobiałka a finalizat studiile liceale și conduce Departamentul Service al APLISENS S.A.

Bożena Hoja - Membru al Comisiei de Supraveghere
Bożena Hoja este membră a Comisiei de Supraveghere din 5 iunie 2013. Bożena Hoja deţine o diplomă postliceală în Studii Economice și este Director Economic Adjunct al APLISENS S.A.

Mirosław Karczmarczyk - Membru al Comisiei de Supraveghere
Mirosław Karczmarczyk este membru al Comisiei de Supraveghere din 1 aprilie 2008. Mirosław Karczmarczyk a absolvit Universitatea Tehnică din Varșovia cu specializarea Mecanică de precizie și este proiectant în Departamentul de Cooperare.